Evo Home Stall 2018

EVO Home
EVO Home
press to zoom
EVO Home
EVO Home
press to zoom
EVO Home
EVO Home
press to zoom
EVO Home
EVO Home
press to zoom
EVO Home
EVO Home
press to zoom
EVO Home 3D
EVO Home 3D
press to zoom
EVO Home 3D
EVO Home 3D
press to zoom
EVO Home 3D
EVO Home 3D
press to zoom

Location:

Male'

Client:

EVO Home

Area:

36 sqm

Typology:

Temporary Structure Design & Detailing

Designed for EVO in Hotel Asia Exhibition, the stall represents two volumes that are intertwined to create a seamless connection throughout the structure. One symbolizing opaqueness with the use of concrete, and the other symbolizing openness with a timber framework. This creates a solid, yet a hollowed-out appearance.

With the shape of the stall being rectangular, products are displayed on both sides of a linear axis. Following the concept of Opaqueness and Openness, certain brand products are emphasized with the use of concrete cubes as displays. whereas rest of the products are displayed on glass shelves.

LED strip runs along the structure in all planes, which connects the existing two volume for a dynamic impact and to visually guide the eyes along the structure.